Posted by : Nekirus sâmbătă, 8 august 2015

Capitolul 7
Moartrea și fiul lui Lucifer!

Lupta între doi dintre cei mai puternici îngeri tocmai a început. Deși, încercând eroic să-l ajute pe Death, Nigg a fost aruncat de pe clădire. Acesta a căzut 12 etaje pe niște tomberoane pline cu gunoi din fața scării. Micuțul este incoștient și sângerează în urma loviturii primite, la cap. Camera se apropie încet de fața micuțului și pătrundem într-o lume de vis, în conștiința adormită a micuțului elf al pădurilor. Acesta se plimbă printr-o peșteră de culoare roșie. Micuțul este agitat, nu știe foarte clar ce se petrece. De pe crestele pietrelor se aude cum picură apa. Nigg vede pe jos un hamburger. Merge și-l ia, după care îl mănâncă. Mai vede unul. Face la fel. Tot așa până când se lovește de o siluetă neagră. Pare o siluetă de om, însă se poate distinge doar forma, restul este negru. Nigg îl mușcă de picior.
-Ce faci? (se auzi o voce)
-Am crezut că ești mâncare. (spune Nigg)
Nigg îi dă drumul. Se scobește în nas și dă să plece în direcția opusă.
-Stai! Vreau să vorbesc ceva cu tine. A sosit timpul să-ți rupem sigiliul. (se auzi din nou vocea)
Nigg se întoarce și se uită din nou la silueta neagră. Deodată, acesta își deshide ochii. Nigg observă niște ochii de demon, galbeni, foarte înfricoșători.

De sus, din rai, Deus și cu David se uită pe un monitor uriaș la lupta ce are loc între Alphiel și Gabriel.
-Da. A trecut ceva de când n-am mai văzut-o pe Alphiel atât de serioasă. (spune Deus)
-Chiar dacă este un Serafim, n-o să reziste prea mult în fața unui Arhanghel. Cu tot respectul, nu știu ce-a fost în mintea ta când ai creat asemenea monștrii. (spune David)
-Am vrut ca Arhanghelii să fie un exemplu pentru toți îngerii, de asta o putere mare a fost necesară creării lor. Mă gândeam că le va fi mai ușor să urmeze pe cineva asemeni lor, decât pe mine. Totuși, poate implicarea mea și dorința de a creea o ființă perfectă a făcut Arhanghelii atât de asemănători cu oamenii. Ca să fiu sincer, în esență, ei seamană mai mult cu un om decât cu un înger. Oricum, faptul că adversarul lui Death este un Arhanghel nu înseamnă că lupta este pierdută. Și nu vorbi de monștri, când tu ești cel mai mare ”monstru” pe care l-am creat. (spune Deus)
-Ai dreptate. Dar totuși, idealuri lui Death nu par să se schimbe. L-ai trimis acolo ca să învețe despre oameni, nu? (întreabă David)
-Da. (spune Deus)
-Atunci lasă-mă să te mai întreb un singur lucru. De ce are moartea nevoie de asta? Care e rostul? De ce ai vrut ca Death să intre într-un asemenea contact cu oamenii? (întreabă David)
-Nu este evident? Pentru că e amuzant. Dar, mai este un motiv înafară de propria mea plăcere. Vreau să evit repetarea istoriei. Nu vreau să ajungă ca și el. Momentan este pe același drum. E incredibil cât de mult seamănă. Totuși, moartea trebuie să realizeze atât importanța vieții, cât și a morții. În acest moment Death dă importanță doar morții. În ritmul ăsta o să ajungă ca și el. (spune Deus)
-Prin el, te referi la… (spune David)
-Da,la Grimm, prima moarte, prietenul meu și singura ființă cu o putere egală mie. (spune Deus)

Alphie tocmai ce l-a trimis zburând cu un pumn pe Gabriel. Arhanghelul este surpins de puterea lui Alphie. Are o rană mică în zona feței. Totuși, lovitura n-a însemnat prea mult pentru el. Gabriel zboară înapoi.
-Recunosc, te-am subestimat. Se pare că ordinul Serafimilor are niște membrii de temut. Dacă erați toți aici poate că ați fi avut o șansă ca să mă bateți, dar așa, tu n-ai să reușești. (spune Gabriel)
-Mai taci! Ce știi tu? Ești un Arhanghel mic și răsfățat care s-a născut cu putere. Ai habar s-o apreciezi? Nu. Pentru că nu știi cum e să muncești pentru ea. (spune Alphiel)
-Adevărat. Dar nu văd ce diferență poate să facă asta. (spune Gabriel)
Alphie pornește cu viteză spre Gabriel. Acesta se pregătește să-i intercepteze lovitura. Alhpie dispare.
-Unde? (se miră Arhanghelul)
Apare în spatele lui Gabriel și dă un picior în coloană, fix între aripi. Gabriel se întoarce în zbor. Alphie se duce să-l mai lovească, însă acesta barează lovitura cu sabia. Gabriel încearcă s-o taie pe Alphie, însă aceasta își folosește viteza ca să se ferească.
-Ce viteză?! Deci de asta sunt capabili Serafimii de care am tot auzit. (spune Death)
-Ea este una dintre cele mai puternice din Ordinul Serafimilor. Până și Lordul Gabriel va plăti dacă o subestimează. (spune Seraphiel)
-Nu pot să cred! (spune Anna)
-Mereu am vrut să văd adevărata față a Pisicii-Alphiel. (spune Uriel)
-Dar în ritmul ăsta nu o să se ajungă nicăieri. Gabriel a fost prins cu garda jos dar… (spune Seraphiel)
Chiar când acesta vorbea, Alphie se pregătea să-i de-a un pumn lui Gabriel. Arhanghelul îi prinde mâna.
-Înțeleg. Mi-a luat puțin timp ca să mă obișnuiesc cu viteza ta. Acum, lasă-mă să-ți fac cunoștință cu clădirea vecina. (spune Gabriel)
Arhanghelul o prinde de mâini pe Alphie și o aruncă spre clădirea vecină. Serafimul își folosește aripile și se oprește în aer, chiar înainte de a se izbi de clădire. Gâfâie puțin, după care trei cercuri de energie se formează în jurul mâinile ei.
-Ce pregătești? (întreabă Gabriel)
-Seraphiel, i-ai pe toți și plecați de aici. Locul ăsta o să devină periculos. (spune Alphie)
-Am înțeles. Să mergem. (spune Seraphiel)
-Stai, Alphie! Dacă continui așa o să pierzi. Vrei să mori? (întreabă Death)
-Ești cu zece mii de ani prea tânăr ca să te îngrijorezi pentru mine. Dacă aleg să mor este strict alegerea mea. Dar n-o să las tentativa asta de Arhanghel să facă ce vrea pe aici. Acum, mergeți. (spune Alphiel)
Death zâmbește, după care se întoarce.
-Foarte bine. O să-l las în seama ta. (spune Death)
-Stați puțin! De ce nu o ajutați? Dacă luptați împreună poate că… (spune Anna)
-N-avem ce să-i facem. Eu n-am puteri iar Seraphiel e bun de nimic. (spune Death)
-Hei! (strigă Seraphiel)
-Dacă e atât de imbecilă încât vrea să se sinucidă n-am să-i stau în cale. Haideți să profităm și să ne retragem, pentru moment. (spune Death)
-Unde-i Pisica-Nigg? (întreabă Uriel)
-La naiba! Am uitat de Nigg. Trebuie să mergem jos după el! (spune Death luând-o la fugă)
-Oi, moarte afurisită! Unde fugi? (spune Seraphiel, mergând după el)
Într-un final toți coboară de pe acoperiș, lăsându-i doar pe Gabriel și Alphie acolo. Alphie privește cu coada ochilui cum ceilalți coboară.
”Bun. Acum pot lupta serios.” - gândește Alphiel
-Ce plănuiești, Alphiel? (întreabă Gabriel)
-Să-ți mut fața în locul fundului. O să-ți arăt puterea drăgăleșeniei mele angelice. (spune Alphie)
-Sună interesant. Să vedem! (spune Gabriel, fiind încântat de lupta ce tocmai are loc)
Cele trei cercuri din jurul brațelor lui Alphiel strălucesc.  Aceasta întinde mâna spre locul în care se află Arhanghelul, iar cercurile pornesc spre el. Acestea îl lovesc și formează o explozie, urmată de o perdea de fum.
”Oare a fucnționat?” - gândește Alphie
Din fum zboară Gabriel. Acesta are sabia pregătită și o atacă pe Alphie. Alte trei cercuri îi apar pe braț. Cei doi îngeri încep să zboare în zona clădirii și să schimbe lovituri. Alphie tot trimite cercurile explozive către Gabriel, însă acesta le barează cu sabia. Cei doi se luptă corp la corp pentru o vreme, fiind o luptă foarte strânsă. Alphie îi dă un pumn lui Gabriel, după care trimite cele trei cercuri spre el. Acestea explodează. Gabriel revine nevătămat și atacă cu sabia. Alphie se ferește, dar este tăiată în zona brațului drept.
-La naiba! (spune Alphie)
-Da. Nu credeam c-am să întâlnesc pe cineva atât de puternic aici. Haide Alphiel, mai vreau! (strigă Gabriel, fiind foarte încântat de luptă)

În camera lui din rai, Deus și David continuă să se uite la luptă.
-Și a început. Din acest moment nu cred că Alphiel mai poate să facă ceva. Lupta e pierdută. (spune David)
-Ceva… simt ceva… (spune Deus)
-Ce anume? (întreabă David)
-O putere putredă tocmai s-a pus în mișcare. (spune Deus)
-Ce putere? Cine e? (întreabă David)
Deus începe să râdă.
-Deci se amestecă și el în bătălie. Interesant, foarte interesant! Nu regret nicio secundă că i-am dat puterile înapoi lui Gabriel. Lucrurile o să meargă într-o direcție foarte interesantă de acum încolo. (spune Deus, fiind entuziasmat)    

Silueta misterioasă ce stă în fața lui Nigg își arată ochii de demon. Micuțul este mai mult fascinat decât speriat.
-Frumos! (spune Nigg)
-A sosit timpul ca să rupem sigiliul și să-ți folosești adevărata putere. (spune silueta neagră)
-Nu înțeleg ce vrei de la mine. Vreau hamburger-i. Cine ești? (întreabă Nigg)
-Și nu vrei să-ți ajuți prietenii? (întreabă din nou, persoana misterioasă)
Acesta întinde mâna, iar o imagine cu Alphiel în timp ce se bate cu Gabriel apare în dreapta lui. Imaginea se schimbă și-i arată pe Death, Seraphiel, Anna și Uriel cum coboară scările. Death îl strigă pe Nigg.
-Domnule Death! Am uitat, trebuie să mă întorc. (spune Nigg, plecând) 
Acesta se oprește brusc.
-Dar nu am puterea necesară ca să-i ajut. (spune Nigg)
-Dacă vrei putere, atunci am să-ți dau eu. (spune silueta)
-Poți să mă faci puternic? (întreabă Nigg)
-Da. (spune silueta neagră)
-Poți să-mi dai un milion de hamburger-i? (întreabă Nigg)
-Nu. (spune silueta neagră)
-Atunci dă-mi doar putere. Vreau să-l protejez pe domnul Death! (spune Nigg)
-Devotamentul tău față de moarte este de admirat, dar într-o zi te vei întoarce la mine, fiule! (spune din nou silueta neagră)
Fața lui Nigg se schimbă total când aude ultimul cuvânt pe care îl spune silueta neagră.
-Tu ești… 

Lupta dintre Arhanghel și Serafim se apropie de climax. Alphie îl tot atacă pe Gabriel cu cercurile ei de energie, însă acesta se ferește cu ușurință de ele. Arhanghelul pornește un atac cu sabia pe care Alphie îl evită cu greu. Este tăiată în spatele genunchiului stâng. Serafimul este plin de sânge în urma unor lovituri mai mici, gâfâie și este obosită.
-Până aici ți-a fost Alphiel! (spune Gabriel, gata de atac)
Arhanghelul o lovește cu dosul sabiei și o aruncă jos pe Alphie. Aceasta se ridică.
-De ce insiști să te omor? Stai odată jos! (spune Gabriel)
-Taci din gură! N-am să mă las bătută de cineva ca tine. (spune Alphiel)
-Cineva ca mine? Tu realizezi în ce fel de situație te afli? Lupți contra unui Arhanghel. Observ că ai devenit arogantă pentru că ești un Serafim, totuși, suntem la niveluri total difeite. Ai înțeles? (spune Gabriel, fugind cu putere spre Alphie)
Gabriel atacă, iar Alphie se ferește. Serafim-ul zboară câțiva zeci de metri în aer și întinde mâna. Un cerc uriaș se formează deasupra mâinii ei.
-Asta este atactul tău final? (întreabă Gabriel)
-Cel puțin Death și ceilalți au scăpat de aici. Acum, înghite asta, cretinule! (spune Alphie, trimițând cercul care era de 10 ori mai mare decât celălalte spre Gabriel)
-Am să distrug atacul ăsta! (spune Gabriel)
Arhanghelul își concentrează energia în sabie. Acesta se năpustește în calea atacului lui Alphie și contra-atacă cu sabia. Reușește să țină cercul în loc, dar acum urmează un duel al puterii. Alphie privește de sus cum Gabriel ține piept atacului ei. Este foarte slăbită și amețită.
”Gata, nu mai pot lupta. Să te gândești că cineva așa drăguță ca mine ar pierde în felul ăsta. Nu e drept!” - gândește Alphie în timp ce-și pierde cunoștința.
Gabriel încearcă să țină piept atacului. Pune mai multă putere în sabie. Cercul lui Alphie explodează. Un val de lumină inundă totul pe o distanță de câțiva zeci de metri. Clădirea începe să se scuture, iar lumea din clădire și de prin apropiere se panichează, crezând că e un cutremur.

Un grup de copiii se uită la televizor când clădire se zguduie. Aceștia încep să se bucure și să strige cutremur.

Un pensionar tocmai îi dădea câinelui să mănânce. Unda de șoc îl aruncă de pe picoare și cade. Câinele începe să latre. Speriat, se duce sub masă.
-Oricum, n-am cum să mor! (spune bătrânul)

Un cuplu tânăr tocmai face dragoste. Patul lor începe să se cutrmure. Femeia se panichează.
-Cutremur! (spune aceasta)
-Stai calmă, oricum nu v-om muri! (spune bărbatul)
-Ai dreptate. (spune femeie)
Cei doi continuă.

Death, Nigg, Seraphiel, Uriel și Anna, simt unda se șoc în timp ce coboară. Aceștia se opresc.
-Ce se petrece acolo? (întreabă Death)
-E o luptă intensă. (spune Uriel)
Anna își pierde echilibru și cade. Death o prinde în aer și o ține în brațe. Cei doi se uită unul la celălalt câteva secunde. Roșesc. Anna se ridică și continuă să meargă.
-Haideți! Nu cred că Alphie mai poate să-l rețină multă vreme. (spune Seraphiel)
-Nigg! Trebuie să-l găsim mai întâi pe Nigg. (spune Death)
-La naiba și cu elf-ul ăla. Găsește-l repede! (spune Seraphiel)
Cei patru tocmai ce ajung jos. Death se uită după Nigg.
-Nigg! (strigă Death)
-Afurisit mic! (strigă Seraphiel)
-Pisică-Nigg! (strigă Uriel)
-Nigg! (strigă și Anna)
-La naiba! Să ne despărțim… 
Death nu termină ce are de spus, căci o lumină violet începe să strălucească la câțiva metri de ei. Chiar lângă tomberoanele pline de gunoi. Aceștia merg să vadă ce se petrece, și-l găsesc pe Nigg strălucind.
-Nigg! (spune Death)
-Ce este cu aura asta înfricoșătoare? (întreabă Seraphiel)
Death încearcă să se apropie de Nigg, însă presiunea din jurul micuțului nu-i permite să se apropie. Vântul suflă cu o asemenea putere că-l împinge în spate pe Death. Din fericire, Uriel îl prinde.
-Ai grijă! (spune acesta)
-Ăla e Nigg? (întreabă Anna, speriată)
-Oi, moarte cretină! Ce se întâmplă cu copilul tău? (întreabă Seraphiel)
-Nu, nu acum. Nu se poate! Nigg! (strigă Death)
O energie violet îl înconjoară pe micuț. Corpul lui Nigg absoarbe toată energia din jur și începe să crească. Din micuțul drăguț și mucos, acesta devine o creatură cu aspect de elf și de demon. Corpul îi crește până ajunge la aceiași înălățime ca a unui adult. Pielea i se face albă, iar părul îi devine verde și lung. Când își deschide ochii, are acei ochi galbeni de demon pe care îi avea silueta neagră din mintea lui. Acesta se uită prin jur și zâmbește. Îi observă pe Death și ceilalți. Scoate un sunet ciudat.
-Nu se poate! Sigiliul s-a rupt. (spune Death, fiind speriat)
-Ce este creatura asta? (întreabă Seraphiel)
-Și unde a dispărut Pisica-Nigg? (spune și Uriel)
-Creatura asta este Nigg. (spune Death)
Din spate îi cresc lui Nigg două perechi de aripi negre și începe să urle, după care zboară spre acoperiș.
-Oi, alea sunt aripile unui înger căzut! (spune Seraphiel)
-La naiba! Trebuie să merg după el. (spune Death fugind înapoi pe scări)
-Stai așa! (spune Seraphiel urmărindu-l)

În urma exploziei provocate de atacul lui Alphiel, o parte din acoperișul imobilului a fost distrus. Alphiel stă pe jos, inconștientă, iar Gabriel este și el rănit, dar în picioare. O dâră mică de sânge se poate observa la gura Arhanghelului.
-A fost uimitor! Serafimii chiar fac cinste numelui pe care îl poartă. Nu credeam că un înger poate ajunge atât de aproape de puterea unui Arhanghel. Minunat! Minunat! Îți mulțumesc pentru ocazia pe care mi-ai dat-o, Alphiel! Înțeleg de ce ești preferata lui. Totuși, a venit timpul să mori. (spune Gabriel)
Arhanghelul își pregătește sabia și se îndreaptă spre Alphiel. Fiind inconștientă, îngerul nu mai avea ce să facă. Deodată, o umbră apare deasupra lui Gabriel. Acesta se întoarce.
-Huh! Cine-i acolo? (întreabă Arhanghelul)

Death și cu ceilalți urcă înapoi grăbiți.
-Stai! Ai face bine să ne spui ce s-a întâmplat cu elf-ul ăla. (spune Seraphiel)
-Cumva i s-a rupt sigiliul care-i ținea puterea demonică în frâu. (spune Death)
-Putere demonică?! Dar nu este un elf al pădurilor? (întreabă Seraphiel)
-Doar pe jumătate. Mama lui este un elf al pădurilor, și-n același timp unul dintre cei 9 Zei ai Creației, Galateea. (spune Death)
-Poftim?! (spune Seraphiel și Uriel în același timp)
-9 ce? (întreabă Anna)
-Proasto! Ignoranța voastră este imensă. Galateea este zeița naturii și regina elfilor. Una dintre primele ființe pe care le-a creat Deus. Cei 9 Zei ai Creației au fost primele ființe făcute de el. Deși nu sunt prea activi și nu se amestecă în problemele îngerilor. Puterea lor e înfricoșătoare, poate fi egală cu a unui Arhanghel. (spune Seraphiel)
-Sunt multe legende care spun că Pisicile-Zei ar fi dispărut, deoarece nici unul nu s-a mai arătat de câteva mii de ani. Alții spuneau că sunt un mit. Miaw! (spune Uriel)
-Sunt reali. Chiar dacă n-am cunoscut-o pe Galateea, ea a fost cea care a pus sigiliul pe Nigg și i l-a dat lui Deus ca să-l protejeze. (spune Death)
-Și de ce ar pune un sigiul pe el, nu înțeleg. (spune Seraphiel)
-Ca să-l apere de puterea tatălui său. (spune Death)
-Și cine anume e tatăl lui? (întreabă din nou îngerul luptător)
-Lucifer! (spune Death)

Cei patru ajung pe acoperiș, unde îi găsesc pe Gabriel și Nigg stând fața în fața. Lângă cei doi stătea Alphie inconștientă pe jos.
-Am ajuns prea târziu. (spune Death)
-Tu ești elful cu care umblă moartea. Dar cum? (întreabă Gabriel)
-A trecut ceva vreme, frățioare! (se aude vocea siluetei negre ieșind din coprul lui Nigg)
Când aude vocea aceea, Gabriel rămâne împietrit.
-Lu-Lu-Lucifer! Dar cum? (întreabă Gabriel)
-A fost nepoliticos din partea ta să-mi lovești fiul, nepotul tău. (spune Nigg)
-Nu-mi spune că elf-ul ăsta e… (spune Gabriel)
-Ba da, fiul meu. (spune Lucifer râzând)
-Încă nu pot să cred că creatura aia e progenitura lui Lucifer și-al unuia dintre cei 9 Zei ai Creației! (spune Seraphiel)
-Uriel, ia-o pe Alphie! (spune Death)
-Înțeles! (spune îngerul păzitor)
Uriel își eliberează o parte din putere și începe să capete caracteristici de felină. Îi cresc ghearele și niște colți. Acesta se mișcă repede și o i-a pe Alphiel.
-E în sigurață acum! (spune Uriel în timp ce se linge pe degete)
-Bun. Acum… Nigg, mă auzi! (spune Death, în timp ce se apropie de Nigg și Gabriel)
Nigg întinde mână spre el, iar Death este împins și trimis câțiva metri, după care cade.
-Oi, ești bine? (întreabă Seraphiel)
-D.! (spune Anna)
-Trebuie să-i oprim. (spune Death)
Acesta se ridică de jos, însă este puțin amețit și nu se poate ține pe picioare.
-Deci, ce vrei de la mine? (întreabă Gabriel)
-Păi îmi omori supușii, după care la fel ca moarte aici de față, îmi răpești suflete ce-ar trebui să ajungă în iad. (spune Nigg)
-Oamenii n-ar trebui să ajungă în iad. Acolo devin doar hrană pentru tine. Am să te opresc. (spune Gabriel)
Nigg începe să râdă sadic.
-Uitasem că tu ești justițiarul oamenilor. Mereu ai fost un fraier, frățioare! Niciodată n-ai realizat adevărata semnificație a oamenilor. (spune Nigg)
-Poate mă luminezi tu. (spune Gabriel)
-Distracția. (spune Nigg)
-Poftim!? (zice Gabriel)
-Deus a făcut oamenii ca noi și cu el să ne distrăm. De ce crezi că acceptă asemenea jocuri? Pentru că e plictisit și vrea să se distreze. Oamenii sunt doar niște mici șobolani pe care noi, divinitatea și îngerii îi folosim ca să ne distrăm. Nimic mai mult. Tu ești singurul care vede mai mult în ei. (spune Nigg)
-Nemernicule! (spune Gabriel)
-Oh, te-am supărat?! Acum Gabriel se va duce la tati și-o să plângă? Ha ha! Ăsta e adevărul. Iar tu, cel care le iei apărarea, ești la fel ca ei, meriți să fii eliminat. (spune Nigg)
Gabriel se enervează și îl atacă pe Nigg cu sabia. Acesta îi prinde sabia în aer și o rupe, după care îi dă un picior lui Gabriel ce-l aruncă de pe bloc. Arhanghelul se redresează în aer cu ajutorul aripilor și revine lângă Nigg.
-Nu credeam să existe un monstru cu puterea asta. (spune Gabriel)
-Fiul meu e minunat, nu? Păcat că puterile i-au fost sigilate. Curva aia de mă-sa mi-a stricat toate planurile. Dar acum am revenit. (spune Nigg)
-Ce-ai de gând să faci cu el? (întreabă Gabriel)
-Păi… să vedem… pentru început… să te omor pe tine. (spune Nigg, atacând-ul pe Gabriel)
Gabriel îl prinde de mână pe Nigg și îl dă de pământ.
-Să mă omori? Ai tâmpit de tot? Crezi că are puterea necesară ca să mă omoare? Și nu-mi spune că ai uitat că doar un Arhanghel poate să omoare un alt Arhanghel. Dacă vrei să mă omori ai face bine să-ți miști tu fundul până aici. Altfel nu poți. (spune Gabriel)
Nigg se ridică de jos.
-Greșit. Ca să omori un Arhanghel trebuie să curgă sângele unui Arhanghel prin venele tale. Iar în venele lui Nigg, fiul meu, curge destul sânge de Arhanghel. (spune Nigg)
-Poftim! (spune Gabriel, mirat)
Nigg și cu Gabriel încep să se lupte în aer. Cei doi schimbă lovituri de pumn și de picior constant. Pumnul lui Gabriel începe să lumineze. Acesta îl lovește pe Nigg, care îi barează lovitura. Unde de șoc distruge o clădire aflată la câțiva metri de cea pe care se luptă cei doi.
-Câtă putere! N-am văzut o asemenea luptă niciodată. (spune Seraphiel)
”Nigg!” - gândește Death
Din betonul care a mai rămas pe acoperiș ies două plante carnivore gigantice. Acestea îl atacă pe Gabriel.
-Asta n-o să meargă pe mine. (spune Arhanghelul) 
Acesta își folosește aura și distruge cele două plante. Nigg apare deasupra lui și-l lovește cu o bucată de aură violet. Gabriel este trimis în clădirea vecină, pe care o și distruge.
-În ritmul ăsta tot cartierul va fi distrus. (spune Uriel)
Gabriel dă la o parte o bucată mare de clădire. Este obosit și rănit grav.
”La naiba! Încă mai am rana din lupta cu Alphiel. Plus că încă nu m-am obișnuit cu puterile mele. E așa cum credeam, nu pot lupta la 100% din puterea mea acum. Singura mea opțiune e să fug.” - gândește Gabriel

Jos, încep să se adune oameni și să se uite la lupta de pe acoperiș. Aceștia sunt speriați, dar curioși în același timp. Nu știu ce să creadă.
-Ce sunt ăștia? Îngeri? Ăia sunt îngeri? (întreabă un bărbat)
-Nu se poate! (spune o femeie)
Printre oamenii care priveau se aflau și cinci îngeri păzitori. Aceștia se pun jos și recită niște incantații. Toți oamenii care se uitau la lupta celor doi leșină.
-Ăla e Lordul Gabriel! Ce caută el aici? (întreabă unul dintre îngerii de jos)
-Și cine e monstrul ăla? (spune altul)

Gabriel își revine și se ridică înapoi în aer.
-De ce faci asta, Lucifer? De ce vrei să scapi de mine? (întreabă Gabriel)
-Pentru că ești un fraier enervant. Până și Deus vrea să scape de tine. De ce crezi că a făcut jocul ăsta? Ca să te scoată pe tine din ascunzătoare. A știut că nu vei rezista și că ai să încerci să-l oprești pe Death. Și a știut și că ai să mori aici și acum.(spune Nigg)
-La naiba cu tine! Poate că ai câștigat acum. Dar după ce-mi revin o să te fac să plătești, chiar dacă o să cobor în iad. (spune Gabriel)
Arhanghelul se pregătește de retragere. Se dă în spate și zboară în direcția opusă.
-Lordul Gabriel, fuge! (spune Seraphiel, mirat)
Nigg își folosește viteza pentru a-l întrece pe Gabriel. Acesta apare în fața lui și îi taie calea. Nigg își adună aura violet într-o lovitură nimicitoare.
-Frate, stai! Nu poți face asta. Eu nu… (spune Gabriel)
Nigg începe să râdă și lansează atacul. Mănunchiul de aură violet îl nimerește în plin pe Gabriel și-l dezintegrează.
-Lucife… (spune Gabriel, în timp ce tot corpul îi este ars de atacul lui Nigg)
Nigg începe să râdă sadic și coboară înapoi pe acoperișul unde stau Death și ceilalți.
-L-a dezintegrat. (spune Anna)
-Nu pot să cred, Lordul Gabriel! (spune Seraphiel)

*Flashback*
Seraphiel își amintește de zilele petrecute în rai când era doar un înger luptător normal și se antrena. Acesta stătea ore întregi cu sabia în mână. În timpul fiecărui antrenament primea câte o vizită de la Gabriel. Așa a fost și acum.
-Aici erai, Seraphiel! (spune Gabriel, apărând lângă înger)
-Lordule Gabriel! (spune Seraphiel)
Gabriel îl atacă pe Seraphiel cu sabia. Cei doi încep să schimbe niște lovituri. Gabriel se oprește.
-Observ că antrenamentul tău dă roade. Bravo! Într-o zi vei ajunge foarte puternic. (spune Gabriel zâmbind)
*End of flashback*

-Nu! (strigă Seraphiel, căzând în genunchi)
Death fuge către Nigg. Acesta se uită la el.
-D., stai! (strigă Anna)
-Tu ești Lucifer, nu? (spune Death)
-Ne cunoaștem însfârșit, Death! Îți mulțumesc pentru că ai avut grijă de fiul meu atâta vreme. Ți-l mai las un timp. Încă nu e pregătit să mi se alăture. Dar nu uita, o să-l iau înapoi într-o zi. O să-i refac sigilui pentru moment. (spune Nigg râzând)
Nigg începe să strălucească, iar lumina violet îl cuprinde din nou.
-Stai! (strigă Death)
Corpul lui Nigg se micșorează, iar acesta revine la forma inițială. Micuțul stă pe jos și doarme.
-Nigg! (spune Death, luându-l de pe jos)
-Ce naiba a fost asta?! (spune Seraphiel nervos)
-D., ești bine? (întreabă Anna)
-Hmph! Sunt mai mult decât bine. Haideți, să-i tratăm pe ăștia doi. (spune Death)
Anna privește supărată în jos. Deodată, încep să se audă sirenele poliției.
-Se pare că pisicile-îngeri păzitori au făcut o treabă bună. Au trimis o patrulă de poliție abia după ce au simțit că a dispărut aura Pisicii-Gabriel. (spune Uriel)
-Nu mai contează, e de domeniul trecutului acum. (spune Death)
-Dar unde îi ducem? Clădirea este distrusă. (spune Seraphiel)
-Hmm! Lasă-mă să mă gândesc. Seraphiel, tu unde stai? (întreabă Death)
-Nu, nici măcar nu te gândi la asta. Nici mort nu vă primesc la mine. (spune Seraphiel agitat) 
-Iei, acasă la Pisica-Seraphiel! (spune Uriel, fericit)
-Nu! Stai! Ce? Nici nu știu tu de ce mai ești aici. Nu mai avem nevoie de tine. (spune Seraphiel)
-Miaw! (spune Uriel)

Seara, sub luminile becurilor care ardeau prin oraș, Anna și cu Death se plimbă pe stradă. Cei doi umblă privind cu coada ochiului unul către celălalt și nu spun nimic. După un timp, Anna sparge tăcerea.
-Cum se simt domnișoara Alphie și Nigg? (întreabă Anna)
-Sunt bine. O să-și revină amândoi. (spune Death)
-Asta e bine. Mă bucur. (spune Anna)
-Deci, ce vrei de la mine? De ce m-ai chemat aici? (spune Death)
-Ți-am spus că nu o să te scapi din ochi până nu te hotărăști să pui capăt acestei situații. (spune Anna)
-Ți-am zis că nu-mi pasă ce zici. Doar nu-mi mai sta în cale. Dacă continui tot așa… (spune Death)
-Ce-o să-mi faci? Scapi de mine? Mă omori? Pui pe cineva s-o facă? După ziua de azi nu cred nimic din toate astea. Doar te prefaci. Ești un nesimțit dar defapt îți pasă de mine. (spune Anna)
-Absurd. (spune Death)
Anna îl trage de mâncă pe Death. Acesta se întoarce și se uită la ea. Cei doi roșesc.
-Încă sunt foarte confuză cu privire la tot ce se petrece. Știu că tu ești moartea, Nigg fiul diavolului, iar Seraphiel, Uriel și domnișoara Alphie îngeri. Am fost speriată și-am spus acele cunvinte pentru că n-am realizat ce se petrece defapt. Adevărul este că încă-mi pasă de tine. Și tocmai din această cauza n-am să renunț la tine până nu te hotărăști să pui capăt acestui joc.  (spune Anna)
Cei doi se privesc în ochi câteva secunde, după care se sărută.

Între timp, într-o dimensiune de buzunar, un spațiu unde nimeni nu poate ajunge și unde nu există pic de viață, sunt două uși de piatră. Una dintre ele este deschisă, iar cealaltă este închisă. Toate sunt frumos aranjate și simetric construite. Pe cele două uși se poate citi cuvântul sigiliu. La un moment dat, ușa de piatră închisă se crapă. Prin crăpătură începe să iasă o energie masivă, sumbră, negativă, plină de furie și de ură. O energie ce este menită să aducă MOARTEA orcui își intersectează pașii cu ea.

Va continua în capitolul 8: ”Sfârșitul jocului!” 
Capitolul 7
Moartrea și fiul lui Lucifer!

Lupta între doi dintre cei mai puternici îngeri tocmai a început. Deși, încercând eroic să-l ajute pe Death, Nigg a fost aruncat de pe clădire. Acesta a căzut 12 etaje pe niște tomberoane pline cu gunoi din fața scării. Micuțul este incoștient și sângerează în urma loviturii primite, la cap. Camera se apropie încet de fața micuțului și pătrundem într-o lume de vis, în conștiința adormită a micuțului elf al pădurilor. Acesta se plimbă printr-o peșteră de culoare roșie. Micuțul este agitat, nu știe foarte clar ce se petrece. De pe crestele pietrelor se aude cum picură apa. Nigg vede pe jos un hamburger. Merge și-l ia, după care îl mănâncă. Mai vede unul. Face la fel. Tot așa până când se lovește de o siluetă neagră. Pare o siluetă de om, însă se poate distinge doar forma, restul este negru. Nigg îl mușcă de picior.
-Ce faci? (se auzi o voce)
-Am crezut că ești mâncare. (spune Nigg)
Nigg îi dă drumul. Se scobește în nas și dă să plece în direcția opusă.
-Stai! Vreau să vorbesc ceva cu tine. A sosit timpul să-ți rupem sigiliul. (se auzi din nou vocea)
Nigg se întoarce și se uită din nou la silueta neagră. Deodată, acesta își deshide ochii. Nigg observă niște ochii de demon, galbeni, foarte înfricoșători.

De sus, din rai, Deus și cu David se uită pe un monitor uriaș la lupta ce are loc între Alphiel și Gabriel.
-Da. A trecut ceva de când n-am mai văzut-o pe Alphiel atât de serioasă. (spune Deus)
-Chiar dacă este un Serafim, n-o să reziste prea mult în fața unui Arhanghel. Cu tot respectul, nu știu ce-a fost în mintea ta când ai creat asemenea monștrii. (spune David)
-Am vrut ca Arhanghelii să fie un exemplu pentru toți îngerii, de asta o putere mare a fost necesară creării lor. Mă gândeam că le va fi mai ușor să urmeze pe cineva asemeni lor, decât pe mine. Totuși, poate implicarea mea și dorința de a creea o ființă perfectă a făcut Arhanghelii atât de asemănători cu oamenii. Ca să fiu sincer, în esență, ei seamană mai mult cu un om decât cu un înger. Oricum, faptul că adversarul lui Death este un Arhanghel nu înseamnă că lupta este pierdută. Și nu vorbi de monștri, când tu ești cel mai mare ”monstru” pe care l-am creat. (spune Deus)
-Ai dreptate. Dar totuși, idealuri lui Death nu par să se schimbe. L-ai trimis acolo ca să învețe despre oameni, nu? (întreabă David)
-Da. (spune Deus)
-Atunci lasă-mă să te mai întreb un singur lucru. De ce are moartea nevoie de asta? Care e rostul? De ce ai vrut ca Death să intre într-un asemenea contact cu oamenii? (întreabă David)
-Nu este evident? Pentru că e amuzant. Dar, mai este un motiv înafară de propria mea plăcere. Vreau să evit repetarea istoriei. Nu vreau să ajungă ca și el. Momentan este pe același drum. E incredibil cât de mult seamănă. Totuși, moartea trebuie să realizeze atât importanța vieții, cât și a morții. În acest moment Death dă importanță doar morții. În ritmul ăsta o să ajungă ca și el. (spune Deus)
-Prin el, te referi la… (spune David)
-Da,la Grimm, prima moarte, prietenul meu și singura ființă cu o putere egală mie. (spune Deus)

Alphie tocmai ce l-a trimis zburând cu un pumn pe Gabriel. Arhanghelul este surpins de puterea lui Alphie. Are o rană mică în zona feței. Totuși, lovitura n-a însemnat prea mult pentru el. Gabriel zboară înapoi.
-Recunosc, te-am subestimat. Se pare că ordinul Serafimilor are niște membrii de temut. Dacă erați toți aici poate că ați fi avut o șansă ca să mă bateți, dar așa, tu n-ai să reușești. (spune Gabriel)
-Mai taci! Ce știi tu? Ești un Arhanghel mic și răsfățat care s-a născut cu putere. Ai habar s-o apreciezi? Nu. Pentru că nu știi cum e să muncești pentru ea. (spune Alphiel)
-Adevărat. Dar nu văd ce diferență poate să facă asta. (spune Gabriel)
Alphie pornește cu viteză spre Gabriel. Acesta se pregătește să-i intercepteze lovitura. Alhpie dispare.
-Unde? (se miră Arhanghelul)
Apare în spatele lui Gabriel și dă un picior în coloană, fix între aripi. Gabriel se întoarce în zbor. Alphie se duce să-l mai lovească, însă acesta barează lovitura cu sabia. Gabriel încearcă s-o taie pe Alphie, însă aceasta își folosește viteza ca să se ferească.
-Ce viteză?! Deci de asta sunt capabili Serafimii de care am tot auzit. (spune Death)
-Ea este una dintre cele mai puternice din Ordinul Serafimilor. Până și Lordul Gabriel va plăti dacă o subestimează. (spune Seraphiel)
-Nu pot să cred! (spune Anna)
-Mereu am vrut să văd adevărata față a Pisicii-Alphiel. (spune Uriel)
-Dar în ritmul ăsta nu o să se ajungă nicăieri. Gabriel a fost prins cu garda jos dar… (spune Seraphiel)
Chiar când acesta vorbea, Alphie se pregătea să-i de-a un pumn lui Gabriel. Arhanghelul îi prinde mâna.
-Înțeleg. Mi-a luat puțin timp ca să mă obișnuiesc cu viteza ta. Acum, lasă-mă să-ți fac cunoștință cu clădirea vecina. (spune Gabriel)
Arhanghelul o prinde de mâini pe Alphie și o aruncă spre clădirea vecină. Serafimul își folosește aripile și se oprește în aer, chiar înainte de a se izbi de clădire. Gâfâie puțin, după care trei cercuri de energie se formează în jurul mâinile ei.
-Ce pregătești? (întreabă Gabriel)
-Seraphiel, i-ai pe toți și plecați de aici. Locul ăsta o să devină periculos. (spune Alphie)
-Am înțeles. Să mergem. (spune Seraphiel)
-Stai, Alphie! Dacă continui așa o să pierzi. Vrei să mori? (întreabă Death)
-Ești cu zece mii de ani prea tânăr ca să te îngrijorezi pentru mine. Dacă aleg să mor este strict alegerea mea. Dar n-o să las tentativa asta de Arhanghel să facă ce vrea pe aici. Acum, mergeți. (spune Alphiel)
Death zâmbește, după care se întoarce.
-Foarte bine. O să-l las în seama ta. (spune Death)
-Stați puțin! De ce nu o ajutați? Dacă luptați împreună poate că… (spune Anna)
-N-avem ce să-i facem. Eu n-am puteri iar Seraphiel e bun de nimic. (spune Death)
-Hei! (strigă Seraphiel)
-Dacă e atât de imbecilă încât vrea să se sinucidă n-am să-i stau în cale. Haideți să profităm și să ne retragem, pentru moment. (spune Death)
-Unde-i Pisica-Nigg? (întreabă Uriel)
-La naiba! Am uitat de Nigg. Trebuie să mergem jos după el! (spune Death luând-o la fugă)
-Oi, moarte afurisită! Unde fugi? (spune Seraphiel, mergând după el)
Într-un final toți coboară de pe acoperiș, lăsându-i doar pe Gabriel și Alphie acolo. Alphie privește cu coada ochilui cum ceilalți coboară.
”Bun. Acum pot lupta serios.” - gândește Alphiel
-Ce plănuiești, Alphiel? (întreabă Gabriel)
-Să-ți mut fața în locul fundului. O să-ți arăt puterea drăgăleșeniei mele angelice. (spune Alphie)
-Sună interesant. Să vedem! (spune Gabriel, fiind încântat de lupta ce tocmai are loc)
Cele trei cercuri din jurul brațelor lui Alphiel strălucesc.  Aceasta întinde mâna spre locul în care se află Arhanghelul, iar cercurile pornesc spre el. Acestea îl lovesc și formează o explozie, urmată de o perdea de fum.
”Oare a fucnționat?” - gândește Alphie
Din fum zboară Gabriel. Acesta are sabia pregătită și o atacă pe Alphie. Alte trei cercuri îi apar pe braț. Cei doi îngeri încep să zboare în zona clădirii și să schimbe lovituri. Alphie tot trimite cercurile explozive către Gabriel, însă acesta le barează cu sabia. Cei doi se luptă corp la corp pentru o vreme, fiind o luptă foarte strânsă. Alphie îi dă un pumn lui Gabriel, după care trimite cele trei cercuri spre el. Acestea explodează. Gabriel revine nevătămat și atacă cu sabia. Alphie se ferește, dar este tăiată în zona brațului drept.
-La naiba! (spune Alphie)
-Da. Nu credeam c-am să întâlnesc pe cineva atât de puternic aici. Haide Alphiel, mai vreau! (strigă Gabriel, fiind foarte încântat de luptă)

În camera lui din rai, Deus și David continuă să se uite la luptă.
-Și a început. Din acest moment nu cred că Alphiel mai poate să facă ceva. Lupta e pierdută. (spune David)
-Ceva… simt ceva… (spune Deus)
-Ce anume? (întreabă David)
-O putere putredă tocmai s-a pus în mișcare. (spune Deus)
-Ce putere? Cine e? (întreabă David)
Deus începe să râdă.
-Deci se amestecă și el în bătălie. Interesant, foarte interesant! Nu regret nicio secundă că i-am dat puterile înapoi lui Gabriel. Lucrurile o să meargă într-o direcție foarte interesantă de acum încolo. (spune Deus, fiind entuziasmat)    

Silueta misterioasă ce stă în fața lui Nigg își arată ochii de demon. Micuțul este mai mult fascinat decât speriat.
-Frumos! (spune Nigg)
-A sosit timpul ca să rupem sigiliul și să-ți folosești adevărata putere. (spune silueta neagră)
-Nu înțeleg ce vrei de la mine. Vreau hamburger-i. Cine ești? (întreabă Nigg)
-Și nu vrei să-ți ajuți prietenii? (întreabă din nou, persoana misterioasă)
Acesta întinde mâna, iar o imagine cu Alphiel în timp ce se bate cu Gabriel apare în dreapta lui. Imaginea se schimbă și-i arată pe Death, Seraphiel, Anna și Uriel cum coboară scările. Death îl strigă pe Nigg.
-Domnule Death! Am uitat, trebuie să mă întorc. (spune Nigg, plecând) 
Acesta se oprește brusc.
-Dar nu am puterea necesară ca să-i ajut. (spune Nigg)
-Dacă vrei putere, atunci am să-ți dau eu. (spune silueta)
-Poți să mă faci puternic? (întreabă Nigg)
-Da. (spune silueta neagră)
-Poți să-mi dai un milion de hamburger-i? (întreabă Nigg)
-Nu. (spune silueta neagră)
-Atunci dă-mi doar putere. Vreau să-l protejez pe domnul Death! (spune Nigg)
-Devotamentul tău față de moarte este de admirat, dar într-o zi te vei întoarce la mine, fiule! (spune din nou silueta neagră)
Fața lui Nigg se schimbă total când aude ultimul cuvânt pe care îl spune silueta neagră.
-Tu ești… 

Lupta dintre Arhanghel și Serafim se apropie de climax. Alphie îl tot atacă pe Gabriel cu cercurile ei de energie, însă acesta se ferește cu ușurință de ele. Arhanghelul pornește un atac cu sabia pe care Alphie îl evită cu greu. Este tăiată în spatele genunchiului stâng. Serafimul este plin de sânge în urma unor lovituri mai mici, gâfâie și este obosită.
-Până aici ți-a fost Alphiel! (spune Gabriel, gata de atac)
Arhanghelul o lovește cu dosul sabiei și o aruncă jos pe Alphie. Aceasta se ridică.
-De ce insiști să te omor? Stai odată jos! (spune Gabriel)
-Taci din gură! N-am să mă las bătută de cineva ca tine. (spune Alphiel)
-Cineva ca mine? Tu realizezi în ce fel de situație te afli? Lupți contra unui Arhanghel. Observ că ai devenit arogantă pentru că ești un Serafim, totuși, suntem la niveluri total difeite. Ai înțeles? (spune Gabriel, fugind cu putere spre Alphie)
Gabriel atacă, iar Alphie se ferește. Serafim-ul zboară câțiva zeci de metri în aer și întinde mâna. Un cerc uriaș se formează deasupra mâinii ei.
-Asta este atactul tău final? (întreabă Gabriel)
-Cel puțin Death și ceilalți au scăpat de aici. Acum, înghite asta, cretinule! (spune Alphie, trimițând cercul care era de 10 ori mai mare decât celălalte spre Gabriel)
-Am să distrug atacul ăsta! (spune Gabriel)
Arhanghelul își concentrează energia în sabie. Acesta se năpustește în calea atacului lui Alphie și contra-atacă cu sabia. Reușește să țină cercul în loc, dar acum urmează un duel al puterii. Alphie privește de sus cum Gabriel ține piept atacului ei. Este foarte slăbită și amețită.
”Gata, nu mai pot lupta. Să te gândești că cineva așa drăguță ca mine ar pierde în felul ăsta. Nu e drept!” - gândește Alphie în timp ce-și pierde cunoștința.
Gabriel încearcă să țină piept atacului. Pune mai multă putere în sabie. Cercul lui Alphie explodează. Un val de lumină inundă totul pe o distanță de câțiva zeci de metri. Clădirea începe să se scuture, iar lumea din clădire și de prin apropiere se panichează, crezând că e un cutremur.

Un grup de copiii se uită la televizor când clădire se zguduie. Aceștia încep să se bucure și să strige cutremur.

Un pensionar tocmai îi dădea câinelui să mănânce. Unda de șoc îl aruncă de pe picoare și cade. Câinele începe să latre. Speriat, se duce sub masă.
-Oricum, n-am cum să mor! (spune bătrânul)

Un cuplu tânăr tocmai face dragoste. Patul lor începe să se cutrmure. Femeia se panichează.
-Cutremur! (spune aceasta)
-Stai calmă, oricum nu v-om muri! (spune bărbatul)
-Ai dreptate. (spune femeie)
Cei doi continuă.

Death, Nigg, Seraphiel, Uriel și Anna, simt unda se șoc în timp ce coboară. Aceștia se opresc.
-Ce se petrece acolo? (întreabă Death)
-E o luptă intensă. (spune Uriel)
Anna își pierde echilibru și cade. Death o prinde în aer și o ține în brațe. Cei doi se uită unul la celălalt câteva secunde. Roșesc. Anna se ridică și continuă să meargă.
-Haideți! Nu cred că Alphie mai poate să-l rețină multă vreme. (spune Seraphiel)
-Nigg! Trebuie să-l găsim mai întâi pe Nigg. (spune Death)
-La naiba și cu elf-ul ăla. Găsește-l repede! (spune Seraphiel)
Cei patru tocmai ce ajung jos. Death se uită după Nigg.
-Nigg! (strigă Death)
-Afurisit mic! (strigă Seraphiel)
-Pisică-Nigg! (strigă Uriel)
-Nigg! (strigă și Anna)
-La naiba! Să ne despărțim… 
Death nu termină ce are de spus, căci o lumină violet începe să strălucească la câțiva metri de ei. Chiar lângă tomberoanele pline de gunoi. Aceștia merg să vadă ce se petrece, și-l găsesc pe Nigg strălucind.
-Nigg! (spune Death)
-Ce este cu aura asta înfricoșătoare? (întreabă Seraphiel)
Death încearcă să se apropie de Nigg, însă presiunea din jurul micuțului nu-i permite să se apropie. Vântul suflă cu o asemenea putere că-l împinge în spate pe Death. Din fericire, Uriel îl prinde.
-Ai grijă! (spune acesta)
-Ăla e Nigg? (întreabă Anna, speriată)
-Oi, moarte cretină! Ce se întâmplă cu copilul tău? (întreabă Seraphiel)
-Nu, nu acum. Nu se poate! Nigg! (strigă Death)
O energie violet îl înconjoară pe micuț. Corpul lui Nigg absoarbe toată energia din jur și începe să crească. Din micuțul drăguț și mucos, acesta devine o creatură cu aspect de elf și de demon. Corpul îi crește până ajunge la aceiași înălățime ca a unui adult. Pielea i se face albă, iar părul îi devine verde și lung. Când își deschide ochii, are acei ochi galbeni de demon pe care îi avea silueta neagră din mintea lui. Acesta se uită prin jur și zâmbește. Îi observă pe Death și ceilalți. Scoate un sunet ciudat.
-Nu se poate! Sigiliul s-a rupt. (spune Death, fiind speriat)
-Ce este creatura asta? (întreabă Seraphiel)
-Și unde a dispărut Pisica-Nigg? (spune și Uriel)
-Creatura asta este Nigg. (spune Death)
Din spate îi cresc lui Nigg două perechi de aripi negre și începe să urle, după care zboară spre acoperiș.
-Oi, alea sunt aripile unui înger căzut! (spune Seraphiel)
-La naiba! Trebuie să merg după el. (spune Death fugind înapoi pe scări)
-Stai așa! (spune Seraphiel urmărindu-l)

În urma exploziei provocate de atacul lui Alphiel, o parte din acoperișul imobilului a fost distrus. Alphiel stă pe jos, inconștientă, iar Gabriel este și el rănit, dar în picioare. O dâră mică de sânge se poate observa la gura Arhanghelului.
-A fost uimitor! Serafimii chiar fac cinste numelui pe care îl poartă. Nu credeam că un înger poate ajunge atât de aproape de puterea unui Arhanghel. Minunat! Minunat! Îți mulțumesc pentru ocazia pe care mi-ai dat-o, Alphiel! Înțeleg de ce ești preferata lui. Totuși, a venit timpul să mori. (spune Gabriel)
Arhanghelul își pregătește sabia și se îndreaptă spre Alphiel. Fiind inconștientă, îngerul nu mai avea ce să facă. Deodată, o umbră apare deasupra lui Gabriel. Acesta se întoarce.
-Huh! Cine-i acolo? (întreabă Arhanghelul)

Death și cu ceilalți urcă înapoi grăbiți.
-Stai! Ai face bine să ne spui ce s-a întâmplat cu elf-ul ăla. (spune Seraphiel)
-Cumva i s-a rupt sigiliul care-i ținea puterea demonică în frâu. (spune Death)
-Putere demonică?! Dar nu este un elf al pădurilor? (întreabă Seraphiel)
-Doar pe jumătate. Mama lui este un elf al pădurilor, și-n același timp unul dintre cei 9 Zei ai Creației, Galateea. (spune Death)
-Poftim?! (spune Seraphiel și Uriel în același timp)
-9 ce? (întreabă Anna)
-Proasto! Ignoranța voastră este imensă. Galateea este zeița naturii și regina elfilor. Una dintre primele ființe pe care le-a creat Deus. Cei 9 Zei ai Creației au fost primele ființe făcute de el. Deși nu sunt prea activi și nu se amestecă în problemele îngerilor. Puterea lor e înfricoșătoare, poate fi egală cu a unui Arhanghel. (spune Seraphiel)
-Sunt multe legende care spun că Pisicile-Zei ar fi dispărut, deoarece nici unul nu s-a mai arătat de câteva mii de ani. Alții spuneau că sunt un mit. Miaw! (spune Uriel)
-Sunt reali. Chiar dacă n-am cunoscut-o pe Galateea, ea a fost cea care a pus sigiliul pe Nigg și i l-a dat lui Deus ca să-l protejeze. (spune Death)
-Și de ce ar pune un sigiul pe el, nu înțeleg. (spune Seraphiel)
-Ca să-l apere de puterea tatălui său. (spune Death)
-Și cine anume e tatăl lui? (întreabă din nou îngerul luptător)
-Lucifer! (spune Death)

Cei patru ajung pe acoperiș, unde îi găsesc pe Gabriel și Nigg stând fața în fața. Lângă cei doi stătea Alphie inconștientă pe jos.
-Am ajuns prea târziu. (spune Death)
-Tu ești elful cu care umblă moartea. Dar cum? (întreabă Gabriel)
-A trecut ceva vreme, frățioare! (se aude vocea siluetei negre ieșind din coprul lui Nigg)
Când aude vocea aceea, Gabriel rămâne împietrit.
-Lu-Lu-Lucifer! Dar cum? (întreabă Gabriel)
-A fost nepoliticos din partea ta să-mi lovești fiul, nepotul tău. (spune Nigg)
-Nu-mi spune că elf-ul ăsta e… (spune Gabriel)
-Ba da, fiul meu. (spune Lucifer râzând)
-Încă nu pot să cred că creatura aia e progenitura lui Lucifer și-al unuia dintre cei 9 Zei ai Creației! (spune Seraphiel)
-Uriel, ia-o pe Alphie! (spune Death)
-Înțeles! (spune îngerul păzitor)
Uriel își eliberează o parte din putere și începe să capete caracteristici de felină. Îi cresc ghearele și niște colți. Acesta se mișcă repede și o i-a pe Alphiel.
-E în sigurață acum! (spune Uriel în timp ce se linge pe degete)
-Bun. Acum… Nigg, mă auzi! (spune Death, în timp ce se apropie de Nigg și Gabriel)
Nigg întinde mână spre el, iar Death este împins și trimis câțiva metri, după care cade.
-Oi, ești bine? (întreabă Seraphiel)
-D.! (spune Anna)
-Trebuie să-i oprim. (spune Death)
Acesta se ridică de jos, însă este puțin amețit și nu se poate ține pe picioare.
-Deci, ce vrei de la mine? (întreabă Gabriel)
-Păi îmi omori supușii, după care la fel ca moarte aici de față, îmi răpești suflete ce-ar trebui să ajungă în iad. (spune Nigg)
-Oamenii n-ar trebui să ajungă în iad. Acolo devin doar hrană pentru tine. Am să te opresc. (spune Gabriel)
Nigg începe să râdă sadic.
-Uitasem că tu ești justițiarul oamenilor. Mereu ai fost un fraier, frățioare! Niciodată n-ai realizat adevărata semnificație a oamenilor. (spune Nigg)
-Poate mă luminezi tu. (spune Gabriel)
-Distracția. (spune Nigg)
-Poftim!? (zice Gabriel)
-Deus a făcut oamenii ca noi și cu el să ne distrăm. De ce crezi că acceptă asemenea jocuri? Pentru că e plictisit și vrea să se distreze. Oamenii sunt doar niște mici șobolani pe care noi, divinitatea și îngerii îi folosim ca să ne distrăm. Nimic mai mult. Tu ești singurul care vede mai mult în ei. (spune Nigg)
-Nemernicule! (spune Gabriel)
-Oh, te-am supărat?! Acum Gabriel se va duce la tati și-o să plângă? Ha ha! Ăsta e adevărul. Iar tu, cel care le iei apărarea, ești la fel ca ei, meriți să fii eliminat. (spune Nigg)
Gabriel se enervează și îl atacă pe Nigg cu sabia. Acesta îi prinde sabia în aer și o rupe, după care îi dă un picior lui Gabriel ce-l aruncă de pe bloc. Arhanghelul se redresează în aer cu ajutorul aripilor și revine lângă Nigg.
-Nu credeam să existe un monstru cu puterea asta. (spune Gabriel)
-Fiul meu e minunat, nu? Păcat că puterile i-au fost sigilate. Curva aia de mă-sa mi-a stricat toate planurile. Dar acum am revenit. (spune Nigg)
-Ce-ai de gând să faci cu el? (întreabă Gabriel)
-Păi… să vedem… pentru început… să te omor pe tine. (spune Nigg, atacând-ul pe Gabriel)
Gabriel îl prinde de mână pe Nigg și îl dă de pământ.
-Să mă omori? Ai tâmpit de tot? Crezi că are puterea necesară ca să mă omoare? Și nu-mi spune că ai uitat că doar un Arhanghel poate să omoare un alt Arhanghel. Dacă vrei să mă omori ai face bine să-ți miști tu fundul până aici. Altfel nu poți. (spune Gabriel)
Nigg se ridică de jos.
-Greșit. Ca să omori un Arhanghel trebuie să curgă sângele unui Arhanghel prin venele tale. Iar în venele lui Nigg, fiul meu, curge destul sânge de Arhanghel. (spune Nigg)
-Poftim! (spune Gabriel, mirat)
Nigg și cu Gabriel încep să se lupte în aer. Cei doi schimbă lovituri de pumn și de picior constant. Pumnul lui Gabriel începe să lumineze. Acesta îl lovește pe Nigg, care îi barează lovitura. Unde de șoc distruge o clădire aflată la câțiva metri de cea pe care se luptă cei doi.
-Câtă putere! N-am văzut o asemenea luptă niciodată. (spune Seraphiel)
”Nigg!” - gândește Death
Din betonul care a mai rămas pe acoperiș ies două plante carnivore gigantice. Acestea îl atacă pe Gabriel.
-Asta n-o să meargă pe mine. (spune Arhanghelul) 
Acesta își folosește aura și distruge cele două plante. Nigg apare deasupra lui și-l lovește cu o bucată de aură violet. Gabriel este trimis în clădirea vecină, pe care o și distruge.
-În ritmul ăsta tot cartierul va fi distrus. (spune Uriel)
Gabriel dă la o parte o bucată mare de clădire. Este obosit și rănit grav.
”La naiba! Încă mai am rana din lupta cu Alphiel. Plus că încă nu m-am obișnuit cu puterile mele. E așa cum credeam, nu pot lupta la 100% din puterea mea acum. Singura mea opțiune e să fug.” - gândește Gabriel

Jos, încep să se adune oameni și să se uite la lupta de pe acoperiș. Aceștia sunt speriați, dar curioși în același timp. Nu știu ce să creadă.
-Ce sunt ăștia? Îngeri? Ăia sunt îngeri? (întreabă un bărbat)
-Nu se poate! (spune o femeie)
Printre oamenii care priveau se aflau și cinci îngeri păzitori. Aceștia se pun jos și recită niște incantații. Toți oamenii care se uitau la lupta celor doi leșină.
-Ăla e Lordul Gabriel! Ce caută el aici? (întreabă unul dintre îngerii de jos)
-Și cine e monstrul ăla? (spune altul)

Gabriel își revine și se ridică înapoi în aer.
-De ce faci asta, Lucifer? De ce vrei să scapi de mine? (întreabă Gabriel)
-Pentru că ești un fraier enervant. Până și Deus vrea să scape de tine. De ce crezi că a făcut jocul ăsta? Ca să te scoată pe tine din ascunzătoare. A știut că nu vei rezista și că ai să încerci să-l oprești pe Death. Și a știut și că ai să mori aici și acum.(spune Nigg)
-La naiba cu tine! Poate că ai câștigat acum. Dar după ce-mi revin o să te fac să plătești, chiar dacă o să cobor în iad. (spune Gabriel)
Arhanghelul se pregătește de retragere. Se dă în spate și zboară în direcția opusă.
-Lordul Gabriel, fuge! (spune Seraphiel, mirat)
Nigg își folosește viteza pentru a-l întrece pe Gabriel. Acesta apare în fața lui și îi taie calea. Nigg își adună aura violet într-o lovitură nimicitoare.
-Frate, stai! Nu poți face asta. Eu nu… (spune Gabriel)
Nigg începe să râdă și lansează atacul. Mănunchiul de aură violet îl nimerește în plin pe Gabriel și-l dezintegrează.
-Lucife… (spune Gabriel, în timp ce tot corpul îi este ars de atacul lui Nigg)
Nigg începe să râdă sadic și coboară înapoi pe acoperișul unde stau Death și ceilalți.
-L-a dezintegrat. (spune Anna)
-Nu pot să cred, Lordul Gabriel! (spune Seraphiel)

*Flashback*
Seraphiel își amintește de zilele petrecute în rai când era doar un înger luptător normal și se antrena. Acesta stătea ore întregi cu sabia în mână. În timpul fiecărui antrenament primea câte o vizită de la Gabriel. Așa a fost și acum.
-Aici erai, Seraphiel! (spune Gabriel, apărând lângă înger)
-Lordule Gabriel! (spune Seraphiel)
Gabriel îl atacă pe Seraphiel cu sabia. Cei doi încep să schimbe niște lovituri. Gabriel se oprește.
-Observ că antrenamentul tău dă roade. Bravo! Într-o zi vei ajunge foarte puternic. (spune Gabriel zâmbind)
*End of flashback*

-Nu! (strigă Seraphiel, căzând în genunchi)
Death fuge către Nigg. Acesta se uită la el.
-D., stai! (strigă Anna)
-Tu ești Lucifer, nu? (spune Death)
-Ne cunoaștem însfârșit, Death! Îți mulțumesc pentru că ai avut grijă de fiul meu atâta vreme. Ți-l mai las un timp. Încă nu e pregătit să mi se alăture. Dar nu uita, o să-l iau înapoi într-o zi. O să-i refac sigilui pentru moment. (spune Nigg râzând)
Nigg începe să strălucească, iar lumina violet îl cuprinde din nou.
-Stai! (strigă Death)
Corpul lui Nigg se micșorează, iar acesta revine la forma inițială. Micuțul stă pe jos și doarme.
-Nigg! (spune Death, luându-l de pe jos)
-Ce naiba a fost asta?! (spune Seraphiel nervos)
-D., ești bine? (întreabă Anna)
-Hmph! Sunt mai mult decât bine. Haideți, să-i tratăm pe ăștia doi. (spune Death)
Anna privește supărată în jos. Deodată, încep să se audă sirenele poliției.
-Se pare că pisicile-îngeri păzitori au făcut o treabă bună. Au trimis o patrulă de poliție abia după ce au simțit că a dispărut aura Pisicii-Gabriel. (spune Uriel)
-Nu mai contează, e de domeniul trecutului acum. (spune Death)
-Dar unde îi ducem? Clădirea este distrusă. (spune Seraphiel)
-Hmm! Lasă-mă să mă gândesc. Seraphiel, tu unde stai? (întreabă Death)
-Nu, nici măcar nu te gândi la asta. Nici mort nu vă primesc la mine. (spune Seraphiel agitat) 
-Iei, acasă la Pisica-Seraphiel! (spune Uriel, fericit)
-Nu! Stai! Ce? Nici nu știu tu de ce mai ești aici. Nu mai avem nevoie de tine. (spune Seraphiel)
-Miaw! (spune Uriel)

Seara, sub luminile becurilor care ardeau prin oraș, Anna și cu Death se plimbă pe stradă. Cei doi umblă privind cu coada ochiului unul către celălalt și nu spun nimic. După un timp, Anna sparge tăcerea.
-Cum se simt domnișoara Alphie și Nigg? (întreabă Anna)
-Sunt bine. O să-și revină amândoi. (spune Death)
-Asta e bine. Mă bucur. (spune Anna)
-Deci, ce vrei de la mine? De ce m-ai chemat aici? (spune Death)
-Ți-am spus că nu o să te scapi din ochi până nu te hotărăști să pui capăt acestei situații. (spune Anna)
-Ți-am zis că nu-mi pasă ce zici. Doar nu-mi mai sta în cale. Dacă continui tot așa… (spune Death)
-Ce-o să-mi faci? Scapi de mine? Mă omori? Pui pe cineva s-o facă? După ziua de azi nu cred nimic din toate astea. Doar te prefaci. Ești un nesimțit dar defapt îți pasă de mine. (spune Anna)
-Absurd. (spune Death)
Anna îl trage de mâncă pe Death. Acesta se întoarce și se uită la ea. Cei doi roșesc.
-Încă sunt foarte confuză cu privire la tot ce se petrece. Știu că tu ești moartea, Nigg fiul diavolului, iar Seraphiel, Uriel și domnișoara Alphie îngeri. Am fost speriată și-am spus acele cunvinte pentru că n-am realizat ce se petrece defapt. Adevărul este că încă-mi pasă de tine. Și tocmai din această cauza n-am să renunț la tine până nu te hotărăști să pui capăt acestui joc.  (spune Anna)
Cei doi se privesc în ochi câteva secunde, după care se sărută.

Între timp, într-o dimensiune de buzunar, un spațiu unde nimeni nu poate ajunge și unde nu există pic de viață, sunt două uși de piatră. Una dintre ele este deschisă, iar cealaltă este închisă. Toate sunt frumos aranjate și simetric construite. Pe cele două uși se poate citi cuvântul sigiliu. La un moment dat, ușa de piatră închisă se crapă. Prin crăpătură începe să iasă o energie masivă, sumbră, negativă, plină de furie și de ură. O energie ce este menită să aducă MOARTEA orcui își intersectează pașii cu ea.

Va continua în capitolul 8: ”Sfârșitul jocului!” 

{ 1 comentarii... read them below or add one }

  1. A fost interesanta lupta care s-a dat atat intre Seraphiel si Alphiel cat si dintre Nigg si Seraphiel. Death e un idiot ca nu-i arata Annei ce simte de fapt.

    RăspundețiȘtergere

- Copyright © Animekirus - Animekirus