Posted by : Nekirus miercuri, 3 iunie 2015

In cadrul evenimentului "Tokyo Ghoul √A Ghoul Carnival" a fost prezentat primul promo cu animatie pentru OVA-ul care adapteaza prequel spinoff manga Tokyo Ghoul: Jack de Sui Ishida. Clipul anunta ca noual anime va fi lansat in aceasta toamna.

In Tokyo Ghoul: Jack, un incident care implica un Ghoul care devoreaza oameni are loc in Districtul 13 din Tokyo. Pentru a afla ce s-a intamplat cu adevarat cu prietenul sau, rebelul elev de liceu Taishi Fura il urmareste pe Ghoul-ul numit Lantern impreuna cu tanarul investigator Kishō Arima. Povestea prezinta prima intalnire dintre Arima si talentatul investigator Taishi Fura de la Districtul 7.

Creatorul seriei originale Tokyo Ghoul, Sui Ishida, a publicat manga Tokyo Ghoul: Jack pe serviciul digital Jump Live (Shueishain 2013.
(sursa știre mangashop.ro)



Că tot am vorbit azi ca nesătulu de Tokyo Ghoul. Poftim! Uite ce se întâmplă. Apare un nou OVA. 
Adevărul e că era de așteptat să se întâmple asta. Așa a fost cu toate seriile populare (AoT, SOA, etc.) La câteva săptămâni după ce s-au terminat au fost anunțate OVA-uri, majoritatea fiind prequel-uri. Ce inseamnă prequel? Nu vă consider proști, dar am întâlnit mulți care nu știau asta. Prequel e deobicei un eveniment care se petrece înainte de ceva. În cazul ăsta se referă la faptul că OVA-ul ne va arăta niște chestii care s-au petrecut înainte de evenimentele din seria Tokyo Ghoul. Iar spin-off se referă la faptul că acțiunea are loc în același univers doar că personajele nu sunt protagoniștii seriei obișnuite.

Pftiu! Sper că e clar pentru toți. Eu unul abia aștept să apară. Ador că se concentrează în jurul lui Arima. Este un personaj atât de misterios și puternic căruia nu i s-a dat deloc atenție în cele două sezoane, decât foarte puțin la final de Root A. Probabil o să aflăm de ce dracu și-a decolorat și ăsta păru și cum au fost inventate primele quinque. Se menționează parcă la un moment dat în serie că Arima e cel care a inventat quinque-urile. Acum o să aflăm cum. Mna ... mă rog. Așteptăm toamna, noul OVA Tokyo Ghoul: Jack și poate și un sezon III, cândva, cine știe.
Cam atât. Nekirus out!! 

P.S. Vă las mai jos un mic teaser.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Animekirus - Animekirus