Posted by : Nekirus marți, 9 iunie 2015

Trebuie să recunosc că nu m-am așteptat ca acest episod să fie atât de bun. Pot ușor să-l compar cu cele precedente. M-am așteptat să fie un episod ușor, liniștit, în care toată lumea își trage sufletul iar o mică intrigă apare la final. În schimb m-am ales cu un episod deloc static și foarte încărcat cu conflict.



Deci se pare că blestemul lui Loki l-a făcut pe Issei să fie atât de furios încât să-ți activeze Juggeraunt Drive. Probabil din cauza asta n-a putut nici să-l controleze încă. Acum aflăm și de faptul că Rias are deasemenea un blestem pus asupra ei. Un blestem ce-i ”mănâncă inima”, vorba lui Azazel. Cred că întunericul pe care Rias încearcă să-l ascunde în sufletul ei sunt sentimentele pentru Issei, cred. Poate e un lucru pe care ea n-a vrut să-l recunoască niciodată tocmai din cauza statutului pe care-l deține. Who knows! Sau poate nu vrea să recunoască că este geloasă pe celălalte fete. 

Cert e că seria devine din ce în ce mai interesantă acuma spre final și evoluează într-o direcție destul de dramatică. Cine e acel Issei fals? Și întrebarea care-mi vine în minte e: Chiar e acela un Issei fals? Nu e oare o parte din el care s-a desprins în lupta precedentă? Hmmm ... Sunt multe posibilități. Acum grupul încearcă să fugă spre spațiul interdimensional ca s-o caute pe Rias. Dar de ce acolo? De ce-ar duce-o acolo? Sper să aflu un răspuns satisfăcător în următoarele episoade. Prea mult se leagă de spațiul dintre dimensiuni în ultima vreme.

Și încă o chestie legată de Rias care nu-mi dă pace. Oare ea e chiar controlată de cineva? Sau a fugit cu fake-true Issei din propria voință. Poate asta aștepta ea. Ca Issei să o iubească și să facă primul pas. Poate nu mai are nevoie de nimeni și s-a hotărât să se ducă să trăiască cu el. Multe întrebări ne sunt așezate în față. Sper ca episoadele viitoare să primim și răspunsurile. Aparent, în următorul episod o să fie din nou un Issei-Vali moment. Eu cred că Vali o să-l ajute, doar îs prieteni de pahar în ultima vreme. 

Bon, hai să-mi termin mini-recenzia. O trilogie de episoade foarte bune. Sper să o țină tot așa și cu restul de 2 sau 3 rămas. Nu știu sigur dacă o să aibă 12 sau 13 episoade.

Cine n-a văzut încă episodul 10 îl găsește pe League of Anime.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Animekirus - Animekirus