Posted by : Nekirus joi, 2 iulie 2015

Altă zi de Joi, alt episod din Naruto Shippuden. Mdea... Păi hai să nu mai pierdem timpul degeaba și să trecem la taclale.


După cum am văzut episodul trecut, filiere s-au terminat și am revenit la acțiunea din manga. Nu cred că o să mai fie episoade non-canon, însă cred că producătorii o să tragă cât de mult pot de pe orice acțiune din manga. Cum fac și acum cu amintirile lui Guy. Pentru cei care se uită doar la anime. Să nu vă sară pantalonii din cui, amintirile acestea sunt și în manga, deci nu sunt filiere. Probabil anime-ul o să le lungească puțin, însă sper că nu mult. Dacă totul merge bine, și asta e un dacă foarte mare, amintirile lui Guy ar trebui să se termine la sfârșitul episodului următor. Însă aici fiind vorba de producătorii fără suflet și ahtiați după bani ai Naruto, s-ar pute să dureze un episod sau două în plus. Asta e. N-avem ce să facem. Oricât ne-am supăra sau am înjura, asta n-o să schimbe nimic. Și din câte țin eu minte din manga, aceste amintiri ale lui Guy sunt destul de interesante. Deci merită să le vedem.
Începutul episodului a dus îns
fârșit povestea ceva mai departe. Aflăm cine este persoana misterioasă care îl salvează pe Sasuke. Dacă episodul trecut s-a ocupat de salvarea lui Naruto, acesta vine să-l ajute pe Sasuke. Bun. După cum v-ați putut da seama se anunță o luptă epică, o luptă cum nu s-a mai văzut în Naruto. Și-acum vorbesc serios, cred că lupta ce urmează o să fie cea mai intensă de până acum. Pregătiți-vă sufletește căci după terminarea amintirilor vine Guy vs. Madara.
Ce să mai zic? Episodul n-a avut nimic special. Jumate acțiune, jumate amintirile lui Guy. În ultima vrema cam așa s-a mers la acest anime. Totuși, după cum ziceam, tot ce vedeți acum e și în manga, nu sunt FILIERE. Și cred că fanii lui Guy sunt bucuroși că au posibilitatea de a intra mai adânc în istoria personajului și de-al cunoaște mai bine. Până la urmă e la fel ca și Lee, nu, aș spune că trecutul lui Guy e mult mai trist și mai interesant decât cel a lui Lee
Așa. Păi a fost un episod bun. Nu prea mai am ce comenta. Aștept să văd cum o să treacă amintirile și cât au de gând curvele de la casa de producție să le lungească. Cam atât! Salut!

Episoadele din Naruto Shipuuden sunt traduse cu o promtitudine elevețiană de către Shinobi Fansub.

{ 2 comentarii... read them below or Comment }

  1. In cate episoade crezi ca Sasuke isi va dezvolta Rinneganul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SPOILER ALERT!!!! DACĂ VĂ UITAȚI DOAR LA ANIME NU CITIȚI COMENTARIUL ĂSTA.







      Nu știu cât o s-o lungească cu amintirile. Da maxim 6-7, cred.

      Ștergere

- Copyright © Animekirus - Animekirus